WHOMAN 2, on-line software voor makelaars

BREUKEL Interim-management is official reselling partner van WHOMAN 2 - software voor makelaars en projectontwikkelaars. WHOMAN 2 is ontwikkeld door Whise NV te Brussel.

Whoman 2 is een on-line softwaresysteem en combineert de voordelen van het internet met de grafische mogelijkheden van de laptop en desktop. U heeft alleen een internetverbinding om met het systeem te kunnen werken. Op kantoor, thuis of onderweg.

Whoman 2 ondersteunt de makelaar in alle facetten van de dagelijkse bedrijfsvoering. Het is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Voor de smartphones en tablets heeft Whise een webversie van het systeem ontwikkeld. Klik hier voor een demonstratie van de mogelijkheden.

Uiteraard biedt Whoman 2 een prima integratie met de website. U wilt immers een mooie presentatie van uw aanbod. En natuurlijk komen informatieverzoeken met de contactgegevens direct in het systeem. Wij hebben daarvoor drie mogelijkheden:
  • Direct on-line met de Whoman-website. U heeft de keuze uit verschillende templates en met het ingebouwde Content Management Systeem de mogelijkheid om de presentatie naar eigen smaak aan te passen. Klik hier voor een voorbeeld.
  • Laat u uw eigen website ontwikkelen? De webdeveloper kan gebruik maken van onze webservices om het geheel naar uw eigen wens in te richten. Webdeveloper Active Discovery Designs heeft dit ontwikkeld voor Smaal Zwitserland Makelaardij.
  • U heeft een helder idee over de vormgeving, maar de webservices gaan u iets te ver? Maak dan gebruik van onze iFrames. Woningverhuur Zwolle heeft voor deze optie gekozen.

Een aantal kenmerken:

  • U kunt probleemloos objecten uitwisselen met andere WHOMAN-gebruikers. Dat is ideaal voor franchiseorganisaties en samenwerkingsverbanden
  • Whoman 2 draait op een centrale database. Een uitkomst voor bedrijven met meerdere vestigingen
  • Door een inlog-systeem voor uw klanten geeft u hen inzicht in uitgevoerde activiteiten. Dat scheelt weer telefoontjes
  • Uitgebreide CRM-functionaliteit, een geïntegreerde agenda en e-mail. Nieuw aanbod kan via de mail met foto's en omschrijvingen direct onder de aandacht gebracht worden bij de prospects. Dit met een paar muisklikken.
  • U kunt eenvoudig allerlei soorten documenten beheren, vervaardigen en versturen. Denk hierbij aan brochures, contracten, nieuwsbrieven e.d.
  • Simultaan werken in panden, contacten en agenda. In één overzicht en één scherm
  • Meertalig: Nederlands, Frans, Duits en Engels


Screenshots:

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak contact op met Henk Breukel via 06-51740730 of e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Klik hier voor de brochure (PDF).