MIS-Improved - Sales

Verbeter de efficiency van uw verkoopteam met MIS-Improved - Sales

MIS-Improved - Sales is een door Active Discovery ontwikkelde webapplicatie waarmee u niet alleen de hele salesfunnel inzichtelijk kunt maken, maar ook de prestaties van uw verkoopteam(s) kunt meten, vergelijken en verbeteren. BREUKEL Interim-management is reseller van dit systeem.

MIS-Improved - Sales is bij uitstek geschikt voor salesmanagers die de enthousiaste verhalen van de medewerkers uitgedrukt willen zien in harde cijfers. Het systeem heeft een geavanceerd Sales Performance Dashboard en een prima rapportagesysteem dat door alle lagen van de organisatie informatie verzamelt en netjes presenteert. Het kan uiteraard geconfigureerd worden naar uw specifieke wensen (screenshot).

Er zijn éénmalig maar een paar stappen nodig om aan de slag te kunnen:

  1. Zet de stappen in het verkoopproces op een rijtje. Bepaal de mate van gedetailleerdheid m.b.t. klanten en producten. Verschillende opties zijn beschikbaar (klanten, klantgroepen, producten en productgroepen).
  2. Maak gebruikers aan en creëer de organisatiestructuur.


En dan ieder jaar de jaartargets ingeven en converteren:

  1. Voor iedere activiteit per klant/klantgroep (afhankelijk van de configuratie) wordt voor iedere gebruiker een jaartarget ingegeven.
  2. Voor iedere klant/klantgroep wordt voor iedere gebruiker een order- en omzettarget ingegeven.
  3. Voor iedere gebruiker wordt een capaciteit ingegeven.
  4. De jaartargets worden automatisch verdeeld over de dagen met capaciteit zodat een gedetailleerd jaarplan ontstaat.


De medewerkers voeren dagelijks de werkelijke activiteiten in. De prestaties worden getoond in het dashboard. De manager kan dit controleren voor ieder niveau en houdt aldus het overzicht. De verkoopvergaderingen zullen nooit meer hetzelfde zijn omdat alle teamleden elkaars prestaties en ratio's zien; kunnen leren, motiveren en stimuleren.

Indien u hieraan behoefte heeft kunnen wij het systeem configureren voor meerdere verkoopscenario's en verkoopprocessen. Standaard maken wij een klantspecifieke lay-out.

Een demo is beschikbaar via Demo MIS-Improved - Sales. U kunt inloggen met gebruikersnaam sales en wachtwoord sales. Meer informatie vindt u op MIS-Improved - Sales.

Neem voor een vrijblijvende afspraak contact op met Henk Breukel via 06-51740730 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.